BROUGH TO YOU BY OUR AMAZING CHEFS

Retseptid

Mamma Helju piparkoogitainas

6 klaasi suhkrut (250 ml-ne klaas)

2 klaasi vett

500 g võid

2 tl küpsetuspulbrit

1 pk piparkoogimaitseainet

4 munakollast

100 g hapukoort

1,5 kg jahu

Valmistamine:

  1. Kalla potti 2 klaasi suhkrut ja hakka kuumutama kuni suhkur on sulanud.
  2. Lisa suhkrule 2 kaasi keevat vett
  3. Võta pott tulelt ja lisa 4 klaasi suhkrut
  4. Lisa või
  5. Jahuta segu.
  6. Lisa küpsetuspulber, maitseinetesegu ja munad
  7. Lisa hapukoor
  8. Lisa jupihaaval jahu

Taignasegule võib lisada ka riivitud sidrunikoort. Kui tainas valmis, tõsta see paariks päevaks jahedasse seisma.