BROUGH TO YOU BY OUR AMAZING CHEFS

Retseptid

Toorjuustukeeks veidikese sidruniga

Nädalavahetus on kohe kohal ja õige aeg on siia postitada ühe eriti mahlase keeksi retsept.
Retsepti autor taas @ragnevark - www.kokkama.ee 😃 aitäh :)!

Hakkame siis pihta…

Koostisosad:

150 g toasooja võid
150 g toasooja toorjuustu
250 g suhkrut
3 muna
1 sidruni riivitud koor
150 g jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit

Valmistamine:
  • Vahusta mikseriga või ja toorjuust suhkruga vahule.
  • Seejärel lisa ükshaaval munad, vahustades korralikult iga muna lisamise järel.
  • Seejärel sega lusikaga tainasse sidruni riivitud koor ning omavahel kokkusegatud jahu ja küpsetuspulber.
  • Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi ning küpseta 175 kraadi juures u 1 tund (poole küpsemise ajal võid vormile peale panna küpsetuspaberi, et see pealt liialt ära ei küpseks).
  • Peale küpsetamist lase avatud ahjuuksega keeksil vormis veel pool tunnikest seista.

Eriti hästi maitseb see teisel päeval (kui seda muidugi veel alles on 🙂