BROUGH TO YOU BY OUR AMAZING CHEFS

Retseptid

Kilekotikurgid

See retsept on tõeline suve pärl! Värsked hapukurgid lihtsalt kuuluvad suve juurde.

Retsept pärineb Tõnu Peit-i Youtube-i kanalist.

Koostisosad:

1 kg värskeid väikesi kurke

1 sl soola

1 sl suhkrut

6 küüslauguküünt

1 sl sinepiseemneid

1 tšillipiprakaun

punt tilli mustsõstralehti

Valmistamine:
  • Lõika kurgid pikkupidi neljaks ja pane kilekotti;
  • Haki tšilli peeneks ja viiluta küüslauk ning lisa need ka kilekotti;
  • Lisa kurkidele kõik ülejäänud koostisosad;
  • Sulge kott ja sopsuta kurke, et maitseained seguneks kurkidega.
  • Jäta kurgid 2 tunniks hapnema, aeg-ajalt sopsutades.